Shape LineLineLineLineLine Generated with Avocode. Line 3Line 3Line 3
Ben je abonnee van de Monumentenwacht dan wordt je monumentenpand tegen een gereduceerd tarief periodiek geïnspecteerd door onze deskundige monumentenwachters. Zij lopen je pand ‘van nok tot fundering’ na. Tijdens de inspectie verhelpen we kleine gebreken, die direct schade kunnen veroorzaken. Hierdoor worden hoge herstelkosten of restauratiekosten later voorkomen.

Inspectierapport en advies

De resultaten van de inspectie worden verwerkt in een overzichtelijk inspectierapport, dat een belangrijke ‘verwijskaart’ is bij eigen onderhoudswerkzaamheden of onderhoudswerkzaamheden door uitvoerende bedrijven en aannemers. De monumentenwachters van Erfgoed Zeeland zijn beschikbaar voor aanvullend advies. We doen dat onafhankelijk en zonder winstoogmerk. Met een abonnementschap heb je altijd een streepje voor.

Informatie en helpdesk

Als abonnee van de Monumentenwacht ontvang je vier keer per jaar Zeeuws Erfgoed – blad voor erfgoedliefhebbers. Je kunt je daarnaast gratis abonneren op onze digitale nieuwsbrief Erfgoed en Ruimte. Als abonnee kun je gebruikmaken van onze telefonische helpdesk, bijvoorbeeld voor vragen over herstel, onderhoud en materialen.

Aanvraag abonnement Monumentenwacht

Velden met een asterisk (*) zijn verplicht
Persoonlijke gegevens


Gegevens bouwwerk

We helpen je graag verder

Het team Monumentenwacht van Erfgoed Zeeland bestaat uit deskundige en goed opgeleide monumentenwachters en adviseurs. Wij koppelen ervaring aan nieuwe inzichten en brengen specifieke kennis in. Afhankelijk van de vraag zal een van ons je verder helpen.

Wim Jakobsen, teamleider Monumentenwacht Mail Stuur me een mail Of bel me: +31 (0)118 670 610