Shape LineLineLineLineLine Generated with Avocode. Line 3Line 3Line 3
Terug Nieuws
21 november

Verslag Contactdag Erfgoed en Publiek

Op donderdag 14 november 2019 vond in de Grote Kerk in Veere de contactdag Erfgoed en Publiek plaats. Meer dan honderd belangstellenden namen deel aan de middag die in het teken stond van storytelling.

Storytelling

Het begrip ‘storytelling’ komt regelmatig voorbij, zowel in het bedrijfsleven als in de erfgoedsector. Maar wat is storytelling nu eigenlijk? Hoe vertel je een boeiend verhaal? Welke kansen biedt storytelling en hoe kun je er zelf mee aan de slag? Gastsprekers van binnen en buiten de provincie gaven inspirerende voorbeelden en concrete handvatten om een goed verhaal te vertellen. Dagvoorzitter was Marc Kocken, sectorhoofd Erfgoed en Publiek bij Erfgoed Zeeland. Bekijk de aftermovie! 

Delen

Kan ik je verder helpen?

Het vergroten van de publieke belangstelling voor het Zeeuwse erfgoed en het vermarkten ervan is belangrijk. Daar ligt ook mijn expertise. Ik werk hiervoor graag samen met partners en met het samenwerkingsverband Zeeuwse Ankers.

Marc Kocken, sectorhoofd Erfgoed en Publiek / coördinator Zeeuwse Ankers Mail Stuur me een mail Of bel me: +31 (0)118 670 889 / +31 (0)6 15 18 68 78
Fijn dat je er bent!
Wij maken op onze website gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor analyse van deze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Klik op 'Akkoord' als je akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies. Bij het afspelen van video's en voor social linkbuilding naar deze website worden ook tracking cookies geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op 'Aanpassen' voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies onze website plaatst.
Wij maken op onze website gebruik van cookies. Klik op 'Akkoord' als je akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies. Klik op 'Aanpassen' voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies onze website plaatst.