Shape wave Generated with Avocode. Group 3LineLineLineLineLineLine Generated with Avocode. Group 9Line 3Line 3Line 3Line 3
Nieuws
21 november

Verslag contactdag Erfgoed en Publiek

Op donderdag 14 november 2019 vond in de Grote Kerk in Veere de contactdag Erfgoed en Publiek plaats. Meer dan honderd belangstellenden namen deel aan de middag die in het teken stond van storytelling.

Het begrip ‘storytelling’ komt regelmatig voorbij, zowel in het bedrijfsleven als in de erfgoedsector. Maar wat is storytelling nu eigenlijk? Hoe vertel je een boeiend verhaal? Welke kansen biedt storytelling en hoe kun je er zelf mee aan de slag? Gastsprekers van binnen en buiten de provincie gaven inspirerende voorbeelden en concrete handvatten om een goed verhaal te vertellen. Dagvoorzitter was Marc Kocken, sectorhoofd Erfgoed en Publiek bij Erfgoed Zeeland. Bekijk de aftermovie!

Kan ik je verder helpen?

Het vergroten van de publieke belangstelling voor het Zeeuwse erfgoed en het vermarkten ervan is belangrijk. Daar ligt ook mijn expertise. Ik werk hiervoor graag samen met partners en met het samenwerkingsverband Zeeuwse Ankers.

Marc Kocken, sectorhoofd Erfgoed en Publiek / coördinator Zeeuwse Ankers Stuur me een mail Of bel me: +31 (0)118 670 889 / +31 (0)6 15 18 68 78