Shape LineLineLineLineLine Generated with Avocode. Line 3Line 3Line 3
Terug Nieuws
01 februari

Boerderijenregisseur van start

Vanaf begin 2021 kunnen eigenaren van cultuurhistorisch waardevolle boerderijen van provinciaal belang gebruik maken van de diensten van een boerderijenregisseur.

Boerderijenregisseur

Deze boerderijenregisseur, die is ondergebracht bij de Boerderijenstichting Zeeland (BSZ), staat eigenaren bij bij het plannen voor behoud en doorontwikkeling van hun historische boerderij. Het advies en de ondersteuning kunnen divers van aard zijn, zoals het nagaan van financiële regelingen, het ondersteunen van de eigenaar bij de ruimtelijke planvorming en het opzetten van een exploitatiemodel voor een of meerdere erfonderdelen.

Voorwaarden voor deelname

Voorwaarden voor deelname zijn onder andere dat de boerderij geplaatst is op de lijst van cultuurhistorisch waardevolle boerderijen van provinciaal belang en dat de planvorming een complex vraagstuk inhoudt. Het project, met in eerste instantie een looptijd van twee jaar, wordt gesubsidieerd door de Provincie Zeeland. 

Meer weten?

Voor meer informatie en overzichten van boerderijen, kijk op boerderijenstichtingzeeland.nl.

Delen

Bekijk ook deze informatie

Fijn dat je er bent!
Wij maken op onze website gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor analyse van deze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Klik op 'Akkoord' als je akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies. Bij het afspelen van video's en voor social linkbuilding naar deze website worden ook tracking cookies geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op 'Aanpassen' voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies onze website plaatst.
Wij maken op onze website gebruik van cookies. Klik op 'Akkoord' als je akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies. Klik op 'Aanpassen' voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies onze website plaatst.