Shape wave Generated with Avocode. Group 3LineLineLineLineLineLine Generated with Avocode. Group 9Line 3Line 3Line 3Line 3
Nieuws
22 mei

Verslag netwerkmiddag Omgevingsplan

Kennis, inspiratie en interactiviteit dat waren kort samengevat de kernwoorden van de netwerkbijeenkomst 'Van Omgevingsvisie naar Omgevingsplan', op woensdag 22 mei 2019 bij Erfgoed Zeeland en mede georganiseerd door de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed.

Circa 40 medewerkers van onder andere gemeenten, waterschap, Provincie en erfgoedorganisaties luisterden naar informatieve inleidingen met daarbij inspirerende voorbeelden uit de directe omgeving (gemeente Veere), uit een buurregio (gemeente Hoeksche Waard) en uit de provincie Gelderland. In het tweede gedeelte van de middag gingen de deelnemers gezamenlijk aan de slag met het maken van een routekaart, op weg naar een toekomstig omgevingsplan met een zorgvuldige verankering van het cultureel erfgoed. Na afloop maakten nog veel deelnemers van de mogelijkheid gebruik om ideeën en ervaringen uit te wisselen.

 

Misschien ook interessant voor jou

Kan ik je verder helpen?

Ik ben David Koren, adviseur cultuurhistorie en monumenten bij Erfgoed Zeeland. Mocht je vragen hebben, dan beantwoord ik deze graag voor je.

David Koren, adviseur cultuurhistorie en monumenten Stuur me een mail Of bel me: +31 (0)118 670 876 / +31 (0)6 25 72 67 34