Shape LineLineLineLineLine Generated with Avocode. Line 3Line 3Line 3
Terug Nieuws
22 mei

Verslag netwerkmiddag Omgevingsplan

Kennis, inspiratie en interactiviteit, dat waren kort samengevat de kernwoorden van de netwerkbijeenkomst 'Van Omgevingsvisie naar Omgevingsplan', op woensdag 22 mei 2019 bij Erfgoed Zeeland en mede georganiseerd door de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed.

Circa 40 medewerkers van onder andere gemeenten, waterschap, Provincie en erfgoedorganisaties luisterden naar informatieve inleidingen met daarbij inspirerende voorbeelden uit de directe omgeving (gemeente Veere), uit een buurregio (gemeente Hoeksche Waard) en uit de provincie Gelderland. In het tweede gedeelte van de middag gingen de deelnemers gezamenlijk aan de slag met het maken van een routekaart, op weg naar een toekomstig omgevingsplan met een zorgvuldige verankering van het cultureel erfgoed. Na afloop maakten nog veel deelnemers van de mogelijkheid gebruik om ideeën en ervaringen uit te wisselen.

 

Meer lezen?

Een samenvattend verslag en de presentaties van deze netwerkmiddag zijn hieronder geplaatst.

Delen

Kan ik je verder helpen?

Ik ben David Koren, adviseur cultuurhistorie en monumenten bij Erfgoed Zeeland. Mocht je vragen hebben, dan beantwoord ik deze graag voor je.

David Koren, adviseur cultuurhistorie en monumenten Mail Stuur me een mail Of bel me: +31 (0)118 670 876 / +31 (0)6 25 72 67 34

Misschien ook interessant voor jou

Fijn dat je er bent!
Wij maken op onze website gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor analyse van deze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Klik op 'Akkoord' als je akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies. Bij het afspelen van video's en voor social linkbuilding naar deze website worden ook tracking cookies geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op 'Aanpassen' voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies onze website plaatst.
Wij maken op onze website gebruik van cookies. Klik op 'Akkoord' als je akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies. Klik op 'Aanpassen' voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies onze website plaatst.