Shape LineLineLineLineLine Generated with Avocode. Line 3Line 3Line 3
Terug Nieuws
03 december

Webinar Cultuurhistorie en Omgevingswet

Op 3 december 2020 hebben de Rijksdienst voor Cultureel Erfgoed (RCE) en de steunpunten cultureel erfgoed van Zeeland, Limburg en Noord-Brabant een webinar georganiseerd over de implementatie van de Omgevingswet. Onderwerpen als omgeving monument, gemeentelijke adviescommissie en tijdelijk omgevingsplan zijn de revue gepasseerd. In totaal hebben ruim honderd mensen het webinar bijgewoond. De presentaties van Martin van Bleek (Gelders Genootschap) en Els Romein (RCE) vind je hieronder.

Meer lezen?

Tijdens het webinar kwamen er een aantal links naar handige publicaties voorbij. Die hebben we hieronder op een rijtje gezet:

Delen

Kan ik je verder helpen?

Ik ben David Koren, adviseur cultuurhistorie en monumenten bij Erfgoed Zeeland. Mocht je vragen hebben, dan beantwoord ik deze graag voor je.

David Koren, adviseur cultuurhistorie en monumenten Mail Stuur me een mail Of bel me: +31 (0)118 670 876 / +31 (0)6 25 72 67 34

Wellicht interessant voor jou?

Fijn dat je er bent!
Wij maken op onze website gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor analyse van deze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Klik op 'Akkoord' als je akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies. Bij het afspelen van video's en voor social linkbuilding naar deze website worden ook tracking cookies geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op 'Aanpassen' voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies onze website plaatst.
Wij maken op onze website gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor analyse van deze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Klik op 'Akkoord' als je akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies. Bij het afspelen van video's en voor social linkbuilding naar deze website worden ook tracking cookies geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op 'Aanpassen' voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies onze website plaatst.