Shape wave Generated with Avocode. Group 3LineLineLineLineLineLine Generated with Avocode. Group 9Line 3Line 3Line 3Line 3
Publicaties

Rapport Betere Bestemming voor de Boerderij

Onderzoeksresultaten van het project Betere Bestemming voor de Boerderij. Het project is in de periode maart-december 2018 uitgevoerd met de doelstelling om (toekomstige) wensen en mogelijkheden voor behoud en doorontwikkeling van het agrarisch erfgoed in Zeeland in beeld te brengen. Binnen het project lag de focus op de boerderij-eigenaar. Zestien eigenaren van historische boerderijen in Zeeuwse krimpregio’s zijn hiertoe geïnterviewd.

De projectleiding lag bij Erfgoed Zeeland, de overige projectdeelnemers waren de Provincie Zeeland, Stichting Landschapsbeheer Zeeland en de gemeenten Borsele, Hulst, Sluis, Terneuzen, Tholen en Veere.

Titelinformatie

Titel: Betere Bestemming voor de Boerderij. Agrarisch Erfgoed 2.0
Uitgave: 2019, Erfgoed Zeeland
Tekst: Marinus van Dintel
Omvang: 62 pagina's / 6 mb

Download het rapport

Kan ik je verder helpen?

Ik ben Marinus van Dintel, adviseur cultuurhistorie en monumenten bij Erfgoed Zeeland. Mocht je vragen hebben, dan beantwoord ik deze graag voor je.

Marinus van Dintel, adviseur cultuurhistorie en monumenten Stuur me een mail Of bel me: +31 (0)118 670 616 / +31 (0)6 55 32 17 99